Skip to Content

The state of being safe

Από επανδρωμένες υπηρεσίες φύλαξης και περιπολίες οχημάτων μέχρι 24ωρη επιτήρηση συστημάτων συναγερμού και άμεσες επεμβάσεις σε σήματα συναγερμού, όλα έχουν σκοπό να κρατούν εσάς και την επιχείρησή σας ασφαλείς ανά πάσα στιγμή!

Προσφέρουμε υπηρεσίες ασφαλείας που συμπληρώνονται από μηχανισμούς ελέγχου που εξασφαλίζουν την ποιότητα και πιστοποίηση των υπηρεσιών μας και σας προσφέρουν υψηλή απόδοση, εμπιστοσύνη και αξιοπιστία.

Προσφέρουμε την ασφάλεια που ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησής σας

Στόχος μας πάντα είναι να αποτρέψουμε ένα περιστατικό ενεργώντας προληπτικά απέναντι σε κακόβουλες ενέργειες, μετριάζοντας με κάθε τρόπο τους κινδύνους που εμφανίζονται και επικοινωνώντας με τις αρμόδιες αρχές όταν συμβαίνει ένα περιστατικό.

Οι υπηρεσίες μας προσαρμόζονται στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του τρόπου λειτουργίας σας και των εγκαταστάσεών σας, εξασφαλίζοντας έτσι την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας. Ένας εξατομικευμένος Kανονισμός Aσφαλείας δημιουργείται με βάση τις ανάγκες σας και υλοποιείται διασφαλίζοντας αποτελεσματική προστασία σε κάθε επίπεδο.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα

Ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλειας

Σχεδιάζουμε και παρέχουμε στην αγορά κορυφαίες υπηρεσίες σε συνδυασμό με καινοτόμες λύσεις τεχνολογίας που προστατεύουν και προσθέτουν αξία. Οι ασφαλείς, αξιόπιστες και αποτελεσματικές διαδικασίες μας διαχειρίζονται αποτελεσματικά κάθε κίνδυνο για την επιχείρησή σας.

Φυλάξεις

Εμπιστευθείτε μας για την προστασία των περιουσιακών σας στοιχείων και διασφαλίστε ένα ασφαλές περιβάλλον για εσάς και τους εργαζομένους σας. H άρτια εκπαιδευμένη ομάδα μας ειδικεύεται στη φύλαξη ιδιωτικών και δημόσιων χώρων. Από βιομηχανικές εγκαταστάσεις μέχρι αεροδρόμια, γραφεία και ιδιωτικές κατοικίες, παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες ασφαλείας για διαφορετικές ανάγκες.

Περιπολίες Οχημάτων

Επωφεληθείτε από τους καθημερινούς ελέγχους που πραγματοποιεί ο στόλος των περιπολικών μας, σε τυχαία διαστήματα και μη καθορισμένους χρόνους. Οι υπηρεσίες περιπολιών συντονίζονται από το ιδιόκτητο υπερσύγχρονο Κέντρο Λήψης Σημάτων. Με αναφορές σε πραγματικό χρόνο και το σύστημα Brink's ARM, λαμβάνετε μια πλήρη εικόνα των υπηρεσιών μας ενώ παράλληλα διασφαλίζουμε την αποτελεσματική εκτέλεση των καθηκόντων ασφαλείας.

Τεχνικές Υπηρεσίες

Ενισχύστε την ασφάλεια της εγκατάστασής σας με συστήματα συναγερμού, πυρανίχνευσης, πυρόσβεσης και κατάσβεσης, κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης (C.C.TV - Video Analytics - Verification), συστήματα ελέγχου εμπορευμάτων, περιμετρικής προστασίας και ελέγχου πρόσβασης. Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, εγκατάσταση και συντήρηση ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας κάθε είδους σε όλη την Ελλάδα.

Υπηρεσίες Διαχείρισης Συναγερμών

Στο Κέντρο Λήψης Σημάτων της Brink's επιτηρούμε και επεξεργαζόμαστε τα σήματα από ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας σε 24ωρη βάση, με αξιοπιστία και εγγυημένη απόκριση στο σωστό χρόνο.

Αξιόπιστες υπηρεσίες ασφάλειας

Η διαχείριση της ασφάλείας σας, επηρεάζει σημαντικά την λειτουργία της επιχείρησή σας. Επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες μας και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας με πολυετή εμπειρία. Ενισχύστε την ασφάλειά σας, ελαχιστοποιώντας το χρόνο που αφιερώνεται στο χειρισμό της.

  • Εξειδικευμένο προσωπικό

    Οι αδειοδοτημένοι και ειδικά εκπαιδευμένοι φύλακες, αρχιφύλακες και επόπτες μας είναι έτοιμοι να καλύψουν τόσο τις τακτικές όσο και τις έκτακτες ανάγκες σας, εξασφαλίζοντας την προστασία σας σε καθημερινή και 24ωρη βάση.

  • Αναβαθμισμένες υπηρεσίες

    Βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας μέσα από σύγχρονες τεχνολογίες με στόχο βελτιώσουμε τις διαδικασίες μας και να ενισχύσουμε την αποτελεσματικότητά μας, αναλαμβάνοντας για εσάς όλο το εύρος της διαχείριση ζητημάτων ασφάλειας.

  • Εμπειρία στον χώρο της φύλαξης

    Με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας σε υπηρεσίες ασφαλείας και γνώση της ελληνικής αγοράς, ξεχωρίζουμε για την υψηλή εξειδίκευση και εκπαίδευση του δυναμικού ασφαλείας μας, για τις εξαιρετικές επιδόσεις εκτέλεσης καθηκόντων και τη δυνατότητά μας να εξυπηρετήσουμε άμεσα και πανελλαδικά.

Υπηρεσίες σε πλήρη εναρμόνιση με τη νομοθεσία

Όλο το προσωπικό ασφαλείας μας κατέχει την προβλεπόμενη από τους Ν.2518/1998 και 3707/2007, άδεια εργασίας προσωπικού ΙΕΠΥΑ. 

Διασφαλίζονται άριστες συνθήκες εργασίας, με καταβολή νόμιμων αποδοχών Αναγνωρίζεται και ανταμείβεται που περιλαμβάνουν όλες τις σχετικές προσαυξήσεις και επιδόματα, με την Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση του Προσωπικού και την αναγνώριση και ανταμοιβή των εργαζομένων.

Υπάρχει μέριμνα για την υψηλή εξειδίκευση, συνεχή και συστηματική εκπαίδευση και επιμόρφωση του εξαιρετικά έμπειρου στελεχιακού δυναμικού μας

Στοχεύουμε στη διαρκή επαναξιολόγηση απόδοσης και ανάπτυξης του κάθε φύλακα από τους επόπτες/ αρχιφύλακες του τμήματος Ελέγχου Ποιότητας.

Θέλετε να συζητήσουμε τις ανάγκες ασφάλείας σας;

Επικοινωνήστε με έναν από τους συμβούλούς μας για να ανακαλύψετε ποια λύση ασφάλειας σας ταιριάζει καλύτερα. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα customergreece@brinksinc.com