Skip to Content

Αυτοματοποιημένη και αποδοτική διαχείριση μετρητών

Μια τυποποιημένη λύση διαχείρισης μετρητών που διατηρεί τις συναλλαγές με μετρητά προσιτές ενώ μέσω της αυτοματοποίησης καθιστά την επεξεργασία τους πιο αποτελεσματική.

Έξυπνα χρηματοκιβώτια για κάθε επιχειρηματία

Βελτιστοποιήστε τη διαχείριση των μετρητών σας με την ολοκληρωμένη λύση μας χωρίς καμία επένδυση. Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα μέσω της αυτοματοποίησης της διαχείρισης των μετρητών και των ταμειακών σας διαδικασιών. Η επιλογή του Brink's Complete σας παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση με μηναίο πάγιο για την αποτελεσματική διαχείριση των μετρητών σας. Ένα έξυπνο χρηματοκιβώτιο, προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας, εγκαθίσταται σε κατάλληλο σημείο του καταστήματος, του γραφείου ή της επιχείρησής σας. Εσείς μπορείτε να καταθέτετε με ασφάλεια μετρητά επιτόπου, ενώ εμείς αναλαμβάνουμε τη συντήρηση και τις ενημερώσεις λογισμικού. Τα χρήματα βρίσκονται αμέσως στον τραπεζικό σας λογαριασμό όταν τα θέλετε ενώ το χρηματοκιβώτιο αδειάζει από την Brink's, εξαλείφοντας την ανάγκη για επισκέψεις στην τράπεζα. Με αυτόν τον τρόπο, έχετε περισσότερο χρόνο για πιο σημαντικά θέματα, όπως οι πελάτες σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα

Με το Brink's Complete, εξοικονομείς χρόνο και χρήμα.

Καταθέστε τις εισπράξεις σας σε μετρητά με ασφάλεια μέσα στην επιχείρησή σας, με αυτόματο κλείσιμο και συμφωνία ταμείων και δείτε το ποσό της κατάθεσης άμεσα στο λογαριασμό σας. 

Χάρη στο λογισμικό διαχείρισης καταθέσεων 24Seven, έχετε 24 ώρες το 24ωρο εποπτεία της ταμειακής σας ροής με δυνατότητα  συγκεντρωτικών αναφορών.

Το χρηματοκιβώτιο είναι σχεδόν γεμάτο; Χρειάζεστε κέρματα;  Προγραμματίζουμε αυτόματα μια χρηματαποστολή, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε γι' αυτό.

B-Box

Το B-Box, προσφέρει έναν οικονομικά αποδοτικό τρόπο κατάθεσης μετρητών, διασφαλίζοντας παράλληλα την ασφάλεια της επιχείρησης και των υπαλλήλων της. Μετρήστε το ποσό που θέλετε να καταθέσετε και τοποθετήστε το στον ειδικό σάκο, δηλώστε το στην εφαρμογή 24Seven και τοποθετήστε το σάκο στο B-Box. Τα χρήματά σας είναι ήδη στον τραπεζικό σας λογαριασμό και εμείς θα φροντίσουμε για την αποσυμφόρησή του πριν γεμίσει.

Από €160 το μήνα

BFN150

Το BNF 150 συνδυάζει ταχύτητα στην διαδικασία της κατάθεσης με ταυτόχρονο έλεγχο γνησιότητας. Διαθέτει επαρκή χωρητικότητα για τις καταθέσεις σε μετρητά και ταιριάζει σε επιχειρήσεις με εισπράξεις μέχρι 25k€ ανά εβδομάδα.

Από €190 το μήνα

Beam

Το Beam είναι μια σύγχρονη λύση διαχείρισης εισπράξεων για την επιχείρηση κατάλληλη για μεγαλύτερες καταθέσεις. Με τον υποδοχέα και αναγνώστη δεσμίδων χαρτονομισμάτων, μπορείτε με μεγάλη ταχύτητα να καταθέσετε και ταυτόχρονα να ελέγξετε τη γνησιότητα χαρτονομισμάτων. Αυτό σας παρέχει μεγαλύτερη ευκολία και ασφάλεια στη διαχείριση μεγάλου όγκου μετρητών στην επιχείρησή σας.

Από €285 το μήνα

Paystation

Kλειστό σύστημα ταμειακής μηχανής για την επιχείρησή σας poy αντικαθιστά όλες τις χειροκίνητες δραστηριότητες και την επεξεργασία μετρητών στο ταμείο. Οι υπάλληλοι δεν έχουν πρόσβαση στα χρήματα και οι συμφωνίες και οι διαφορές μετρητών αποτελούν παρελθόν. Απολαύστε την ευκολία της αυτοματοποιημένης διαχείρισης μετρητών και επικεντρωθείτε σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία: τους πελάτες.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Απλή επεξεργασία μετρητών: Αυτόματα, αποτελεσματικά, εύκολα.

Χάρη στις λύσεις μας για τα μετρητά, επωφελείστε από την αποτελεσματική επεξεργασία μετρητών, την αυτόματη μεταφορά μετρητών και τη συνεχή παρακολούθηση του έξυπνου χρηματοκιβωτίου σας. Λιγότερη ταλαιπωρία, περισσότερη ευκολία.

 • Ευκολία

  Αυτόματες Χρηματαποστολές

  Είναι το χρηματοκιβώτιο σχεδόν γεμάτο; Προγραμματίζουμε αυτόματα μια μεταφορά μετρητών, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε γι' αυτό.

 • Ταμειακή Ροή

  Γρήγορη πρόσβαση στα χρήματά σας

  Οι καταθέσεις σας πιστώνονται αμέσως στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

 • Ευκολία

  Παραγγελία κερμάτων

  Μπορείτε εύκολα και γρήγορα να παραγγείλετε κέρματα σε χρόνο που σας εξυπηρετεί.

 • Απόδοση κόστους

  Εξοικονόμηση χρόνου

  Λιγότερος χρόνος για την επεξεργασία μετρητών σημαίνει περισσότερος χρόνος για τις κύριες δραστηριότητές σας και το πιο σημαντικό στοιχείο: τους πελάτες σας.

 • Έλεγχος

  Πληροφόρηση

  Η 24ωρη πρόσβαση μέσω διαδικτύου στην εφαρμογή 24Seven σημαίνει ότι έχετε πάντα πρόσβαση στις σωστές πληροφορίες και διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας online.

 • Πρόληψη

  Ασφάλεια

  Δεδομένου ότι μόνο το προσωπικό της Brink's έχει πρόσβαση στο χρηματοκιβώτιο, ο κίνδυνος εσωτερικής απάτης και κλοπής ελαχιστοποιείται.

Πληροφόρηση 24SEVEN

Ως πελάτης, έχετε 24ωρη πρόσβαση στην εφαρμογή 24Seven της Brink's, παρέχοντάς σας συνεχή εικόνα των καταθέσεών σας. Η απόλυτη πύλη πελατών για επισκόπηση όλων των συναλλαγών σας σε πραγματικό χρόνο, αντιστοιχίση κάθε είσπραξη μετρητών με τα σχετικά παραστατικά πώλησης όπως κατά νόμο (όριο 500 €) πρέπει να εμφανίζονται στο τραπεζικό σας λογαριασμό, διάφορες αναφορές και όλη τη λειτουργική υποστήριξη για τη διαχείριση των καταθέσεών σας.

Το έξυπνο χρηματοκιβώτιο είναι η βιώσιμη επιλογή

Ένα έξυπνο χρηματοκιβώτιο δεν συμβάλλει μόνο στην ασφάλεια, την ταχύτητα και την ευκολία, αλλά αποτελεί επίσης μια επιλογή φιλική προς το περιβάλλον. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μπορούμε να ελαχιστοποιήσουμε τον αριθμό των μεταφορών όταν χρησιμοποιούμε ένα έξυπνο χρηματοκιβώτιο. Η Brink's μπορεί να παρακολουθεί αν ένα χρηματοκιβώτιο γεμίζει και όταν είναι σχεδόν γεμάτο, προγραμματίζουμε τη μεταφορά. Στη συνέχεια, οι οδηγοί μας αδειάζουν το χρηματοκιβώτιο μόλις βρεθούν κοντά. Οδηγούμε μόνο όταν είναι απαραίτητο, ελαχιστοποιώντας έτσι τον αντίκτυπο των μεταφορών μας.

Είστε έτοιμοι να απλοποιήσετε τη διαχείριση των μετρητών σας;

Επικοινωνήστε με έναν από τους συμβούλους μας για να καθορίσετε ποια λύση σας ταιριάζει καλύτερα. Θα χαρούμε πολύ να σας βοηθήσουμε!

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα customergreece@brinksinc.com