Skip to Content

Η Brink’s , ιδρύθηκε το 1859 και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των υπηρεσιών ασφαλούς μεταφοράς και διαχείρισης μετρητών και αξιών σε εθνικό και διεθνές επίπεδο για 165 χρόνια. Αποτελεί την παλαιότερη και μεγαλύτερη εταιρεία του είδους της στις ΗΠΑ και ηγετική δύναμη παγκοσμίως. 

Φέτος, είναι μια σημαντική χρονιά καθώς γιορτάζουμε αυτό το ορόσημο, πάντα με ευγνωμοσύνη προς τους ανθρώπους μας, των οποίων η ακλόνητη δέσμευση όλα αυτά τα χρόνια έχει διαμορφώσει την κληρονομιά της εμπιστοσύνης και αριστείας μας.

 Ευχές για τα 165 χρόνια επιτυχίας και για τα επιτεύγματα που έρχονται!

Υπηρεσίες και λύσεις διαχείρισης μετρητών

Οι έξυπνες λύσεις μας για ασφαλή και αξιόπιστη διαχείριση μετρητών, τις οποίες εμπιστεύονται καταστήματα και επιχειρήσεις, σε συνδυασμό με την αποδεδειγμένο εμπειρία μας όλα αυτά τα χρόνια, έχουν καθιερώσει τις λύσεις μας ως απαραίτητους συνεργάτες που προσφέρουν καινοτομία και βελτιστοποιούν τις παραδοσιακές υπηρεσίες μετρητών. 

Yπηρεσίες μεταφοράς αξιών κάθε είδους, σε όλη την Ελλάδα, με πλήρη ασφαλιστική κάλυψη.​

Χρηματαποστολές

Αναβάθμιση της διαχείρισης μετρητών, με υπηρεσίες επεξεργασίας, διαλογής, καταμέτρησης και φύλαξης, με τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας.​

Επεξεργασία μετρητών

Υπηρεσίες πλήρους υποστήριξης και διαχείρισης ΑΤΜ με σύγχρονα ψηφιακά συστήματα πρόβλεψης και τεχνικής τους παρακολούθησης.

Διαχείριση ATM

Υπηρεσίες διεθνών μεταφορών αξιών & ταχείας παράδοσης από πόρτα σε πόρτα με το υψηλότερο επίπεδο ασφαλείας

Διεθνείς Μεταφορές
Mâinile unei persoane care introduce un plic securizat într-un seif inteligent Brink's plasat sub o casă de marcat.

Ψηφιακή Διαχείριση Μετρητών

Η διαχείριση των πληρωμών είναι κρίσιμη για την επιχείρησή σας. Ο χειρισμός και ο έλεγχος των ταμειακών ροών σας απαιτεί σημαντικό χρόνο και προσπάθεια. Η αυτοματοποίηση και τυποποίηση της διαχείρισης των μετρητών με κάρτα και μετρητά θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τις συναλλαγές σας με ακρίβεια και εμπιστοσύνη - εξοικονομώντας χρόνο, προσπάθεια και κόστος.

Η Brink's προσφέρει λύσεις για κάθε τύπο επιχείρησης και κάθε χρηματικό ποσό. Απλές λύσεις όπου φροντίζουμε τα πάντα για εσάς ή ευέλικτες λύσεις όπου μπορείτε να προσαρμόσετε ανάλογα με τις καθημερινές σας ανάγκες, διασφαλίζοντας ότι τα έσοδά σας κατατίθενται άμεσα στον λογαριασμό σας.

Πάντα με αξιοπιστία.

Brink's Complete

Υπηρεσίες ασφάλειας

Μείνετε ασφαλείς με τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φύλαξης που παρέχουμε  οι οποίες σχεδιάζονται με βάση τις ανάγκες σας.

Υπηρεσίες Φύλαξης Εγκαταστάσεων, Γραφείων Πρεσβειών, Καταστημάτων, Εκδηλώσεων, Γηπέδων και Κατοικιών 

Φυλάξεις

Υπηρεσίες προληπτικών ελέγχων με περιπολίες οχημάτων της Brink's και άμεσες επεμβάσεις σε περίπτωση σήματος συναγερμού ή κινδύνου.

Περιπολίες οχημάτων

Μείνετε ασφαλείς με τις νέες ψηφιακές λειτουργίες που ενεργοποιούνται από το κινητό σας σε συνδυασμό με το Κέντρο Λήψης Σημάτων της Brink's

Ψηφιακές Υπηρεσίες

Υπηρεσίες Ασφαλείας Υποδομών, Ελέγχου Επιβατών, Αποσκευών και Φορτίων από αδειοδοτημένο και εξειδικευμένο προσωπικό.

Ασφάλεια Αεροδρομίων

Καινοτόμες υπηρεσίες ασφάλειας

To πρωτοποριακό σύστημα ασφαλείας της Βrink’s είναι σχεδιασμένο με επίκεντρο την άψογη και άμεση επικοινωνία με τον πελάτη. 

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν περιπολίες οχημάτων που όχι μόνο αποτρέπουν, αλλά και προστατεύουν από κάθε κακόβουλη ενέργεια, χρησιμοποιώντας στοχευμένες διελεύσεις και ελέγχους. Αυτό συνδυάζεται με συστηματικούς ελέγχους πρόσβασης και ελέγχους περιμέτρου από το ένστολο προσωπικό μας.

Για άμεση βοήθεια σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, παρέχουμε τη λειτουργία Ηelp Button μέσω της εφαρμογής κινητού τηλεφώνου MyBrink's. Με ένα απλό πάτημα κουμπιού η άμεση βοήθεια από την Brink’s φτάνει απευθείας στην τοποθεσία σας.

Μείνετε ενήμεροι σε πραγματικό χρόνο για την εξέλιξη της ασφάλειας του χώρου σας, λαμβάνοντας ενημερώσεις κατά τη διάρκεια της άμεσης επέμβασης έως την ολοκλήρωσή της. Επίσης πλήρεις γραπτές αναφορές, σας ενημερώνουν άμεσα περιλαμβάνοντας κάθε λεπτομέρεια της επέμβασης.

Ηγέτης στις υπηρεσίες ασφάλειας και διαχείρισης μετρητών


 • Ιστορία

  +40

  έτη παρουσίας στην Ελλάδα

 • Οχήματα

  140

  Θωρακισμένα Οχήματα

 • Προσωπικό

  3500

  Εξειδικευμένο προσωπικό

 • Εγκαταστάσεις

  15

  Υποκαταστήματα στην Ελλάδα

 • Συσκευές

  1000

  Εγκαταστάσεις έξυπνων χρηματοκιβωτίων

 • Πελατολόγιο

  3000

  Πελάτες

Ιστορία της Brink's

Η Brink's Hellas S.A. είναι ο κορυφαίος οργανισμός ασφάλειας στην Ελλάδα. Η Εταιρεία έχει εδραιώσει μια επιτυχημένη παρουσία σε όλη τη χώρα τα τελευταία 40 χρόνια. Η Brink's Hellas δημιουργήθηκε όταν η Brink's, Incorporated εξαγόρασε την Hermes Security S.A. και τις θυγατρικές της το 2004. Ως αποτέλεσμα της εξαγοράς, η Brink's Hellas έγινε μέλος της πολυεθνικής οικογένειας Brink's, ενισχύοντας το εταιρικό της περιβάλλον και αναβαθμίζοντας τη θέση της στην αγορά υπηρεσιών ασφαλείας στην Ελλάδα. Πριν από αυτό, η Hermes Security S.A ήταν σε κοινοπραξία με την Brink's, Incorporated από το 1995. Προηγουμένως η Hermes Security προσέφερε υπηρεσίες ασφαλείας στην Ελλάδα από την ίδρυσή της το 1982.


Η Brink's Hellas S.A. προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ασφαλείας μέσω των θυγατρικών της, Brink's Security Services S.A. (υπηρεσίες φύλαξης, περιπολίας και παρακολούθησης συστημάτων συναγερμού), Brink's Aviation Security Services S.A. (υπηρεσίες ασφάλειας αεροδρομίων, αποσκευών και check-in επιβατών) και Brink's Cash & Valuable Services S.A. (μεταφορά και ολοκληρωμένη διαχείριση αξιών).

Οι σύμβουλοί μας θα χαρούν να σας βοηθήσουν

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ενημερωθείτε σχετικά με τις υπηρεσίες φύλαξης και διαχείρισης αξιών. Θα χαρούμε να διερευνήσουμε μαζί ποιες από τις λύσεις μας ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα customergreece@brinks.com